Barkflis til haver og større parkanlæg

Leder du efter barkflis? Hos H&E Sejersen Transport A/S forhandler vi barkflis og andet flis, og du kan vælge imellem afhentning med egen trailer eller levering til døren.

​Vi tilbyder salg af flis til anlægsgartnere og private med videre, og kunderne bor typisk i Roskilde, i Næstved og på det øvrige Sjælland.

Mange fordele ved barkflis af svensk kvalitet

​Barkflis er velegnet til miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse i en have eller en park. Bark kan også benyttes som pynt under bede, i højbede og i potter med videre. Det begrænser væksten af ukrudt, beskytter jorden året rundt og giver et flottere udtryk end den bare jord.

Barkflis kan benyttes som toplag til mange forskellige formål, fordi det holder bunden fugtig, udover flisen også fungerer som en affjedrende bund.

Se også mere om haveflis og træflis til andre formål.

Vi har over 25 års erfaring, og vores flis er svensk kvalitet, da vi er er eneimportør af flis fra MP Bolagen. Det er en af Sveriges største producenter af træflisprodukter.

Udover barkflis og andre flisprodukter, kan vi også tilbyde levering af grus og sten, samt granitskærver.

Kontakt os for at få et tilbud på bark

​Køb barkflis allerede i dag - få levering med tiptrailer eller walkingfloor-trailer eller afhent selv i Lille Skensved ved Køge. Du er velkommen til at kontakte os for at høre om vores priser, og måske kan vi finde en billig løsning. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på barkflis.

Du kan ringe på telefon 56 82 03 43 for at høre nærmere. Skriv også gerne til os på sejersen@sejersentransport.dk. Du er naturligvis også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk