Bortskaffelse af affald på en fornuftig og miljøvenlig måde​

Har du affald efter et byggeprojekt, som du gerne vil af med? Så sørger vi hos H & E Sejersen Transport A/S gerne for bortskaffelse af affald. Vi har mange års erfaring på området og kan derfor varetage enhver opgave. Vi servicerer private kunder og erhvervskunder fra Roskilde, Næstved og resten af Sjælland.

Det er vigtigt, at affald håndteres korrekt og på en miljøvenlig måde. Det er særligt vigtigt, hvis der er tale om radioaktivt affald, da det kan være meget farligt, hvis det ikke bliver håndteret korrekt. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her. Vi er nemlig et professionelt firma, som ved, hvordan professionel bortskaffelse af affald skal foregå.

BORTKØRSEL AF AFFALD håndteres kompetent

Vi har mere end 25 års erfaring på området, hvilket gør os i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Uanset om du har en stor eller mindre mængde affald, som du ønsker bortkørsel af, så står vi klar til at løse opgaven for dig.​

Når du samarbejder med os, kan du forvente, at vi udfører bortkørsel af affald på en fornuftig og miljøvenlig måde. 

Derudover er du garanteret fornuftige priser og en vognmand, som altid kommer til den aftalte tid. Vi er med andre ord et oplagt valg, hvis du mangler hjælp til bortskaffelse af affald.

Kontakt os for at høre mere om bortskaffelse af affald

Skal vi hjælpe dig med bortkørsel af affald, så kontakt os allerede i dag for at lave en aftale. Vores arbejdstider er fleksible, hvilket betyder, at vi kommer, når det passer dig bedst.

Du kan kontakte os på telefon 56 82 03 43 eller på sejersen@sejersentransport.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk