Granitskærver, sten og grus til private og erhverv

Skal du bruge granitskærver, sten eller grus? Hos H&E Sejersen Transport A/S forhandler vi alt fra sten og grus til granit og granitskærver til private og erhverv. 

Vi tilbyder både salg og levering, men du kan også vælge afhentning med egen trailer.

​Vi har kunder i både Roskilde, Næstved og Køge, samt på det øvrige Sjælland.

Sten og grus samt granit til indkørsler og nybyggeri

​Vi har specialiseret os i salg og levering af sten og grus eller granitskærver, og vi har 10 lastbiler, som står klar til at køre ud til dig.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Stabilgrus
  • Sten og grus
  • Granitskærver

Granitskærver kan benyttes til alt fra en ny indkørsel til anlægning af stier i haven.​ Sten og grus benyttes ofte til nybyggeri og byggemodning, samt til forskellige underlag, som eksempelvis stabilgrus.

Ud over levering af grus og sten, tilbyder vi træflis og barkflis, som er velegnet til en have, eller en park.

Få et tilbud på granitskærver eller stabilgrus

​Køb granitskærver, sten og grus i dag, hvorpå vi leverer hurtigst muligt, hvis du ikke selv vil afhente. Vi kan levere grus og sten eller granitskærver med enten walkingfloor-trailer, eller med en klassisk tiptrailer.

Kontakt os gerne for at høre mere om priser og materialer, og måske kan vi tilbyde en billig løsning. Vi udarbejder i hvert fald gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 56 82 03 43 hvis du vil vide mere. Du kan også skrive til os på e-mail sejersen@sejersentransport.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk