Haveflis og træflis til afhentning eller leveret til døren

Har du brug for træflis og andet haveflis? Hos H&E Sejersen Transport A/S sælger vi flis såsom træflis og haveflis til anlægsgartnere, private og hestefolk.

​I kan vælge mellem levering og afhentning. Vi har kunder i blandt andet Roskilde, Næstved og på det øvrige Sjælland.

Haveflis til hest, opvarmning eller ukrudt

​Haveflis er velegnet til for eksempel en ridebane og andre steder, hvor en hest bevæger sig rundt.

​Desuden er haveflis velegnet til en have, en park eller lignende, hvor der er behov for en miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse. Træflis er også blevet populært til brug som billig opvarmning af for eksempel en bolig.


​Der er tale om svensk kvalitet, og vi er eneimportør af løvtræsflis fra MP Bolagen, som er en af de største producenter af træflisprodukter i Sverige.

Samtidig har vi over 25 års erfaring med salg af flis. Vi tilbyder også salg og levering af barkflis.

Desuden har vi også andet entreprenørmateriel til levering, som eksempelvis grus og sten eller granitskærver.

Hvad koster træflis?

​Vores priser for træflis afhænger blandt andet af, om du selv henter ved køb, eller om vi skal levere. Dertil kommer dit valg af flis og en række andre faktorer.​

Kontakt os for at få et tilbud på flis

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om flis, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på træflis og haveflis.

​Du kan selv hente med en trailer, men du kan også bestille levering til døren med enten en tiptrailer eller en walkingfloor-trailer.

Du kan ringe til os på telefon 56 82 03 43 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail sejersen@sejersentransport.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk