​Korntransport udført af professionelt vognmandsfirma

​Skal du have hjælp til transport af korn? 

Så står vi hos H & E Sejersen Transport A/S altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt vognmandsfirma med mange års erfaring inden for korntransport. Vi servicerer typisk kunder fra Roskilde og Næstved, men står til rådighed over hele Sjælland.

Det er ofte en stor og omfattende opgave at få transporteret korn fra A til B. Derfor kan det godt betale sig at få professionel hjælp hos nogle folk, som har den rette erfaring og de rette maskiner til at udføre arbejdet ordentligt. Heldigvis står vi altid klar til at løfte opgaven for både private kunder og erhvervskunder, som mangler hjælp. 

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED KORNTRANSPORT

Vores transportfirma har eksisteret i mere end 25 år, hvor vi har løst mange forskellige opgaver, f.eks. korntransport. Derfor kan du trygt lade os udføre opgaven for dig. Vi garanterer dig et professionelt stykke arbejde, som er grundigt udført.

Hos os sættes dine individuelle ønsker altid i centrum. Derudover går vi meget op i at være en pålidelig samarbejdspartner, som altid overholder alle aftaler og kommer til tiden. Vores priser er konkurrencedygtige – uanset opgaven. Vi tilbyder desuden også mange andre former for containerkørsel.

Kontakt os for flere oplysninger transport af jord

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for korntransport, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at tage en god snak med dig om dine behov, hvorefter vi sammensætter en fordelagtig løsning.

Du kan kontakte os på telefon 56 82 03 43 eller på sejersen@sejersentransport.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk