​Levering af salt tilbydes af kompetent vognmand

Hos H & E Sejersen Transport A/S tilbydes levering af salt til alle private kunder og erhvervskunder i og omkring Roskilde, Næstved og resten af Sjælland. Vi er et professionelt vognmandsfirma med stor erfaring inden for transport af diverse materialer, f.eks. salt.

Når du samarbejder med os, kan du forvente at blive mødt af en dygtig og glad vognmand, som står klar til at løse enhver opgave for dig. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, og derfor kan vi hjælpe med et hav af forskellige opgaver, f.eks. levering af salt eller grus og sten.​

VI SØRGER FOR LEVERING AF SALT LIGE EFTER DINE ØNSKER

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at enhver kunde er tilfreds med det arbejde, vi udfører. Det sikrer vi bl.a. ved altid at sætte dine ønsker og behov i centrum.

Derudover har vi et stort ønske om altid at overholde vores aftaler. Derfor kan du forvente, at vi leverer til den aftalte tid hver gang. Vores priser er desuden altid konkurrencedygtige, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Vi udfører naturligvis også containerkørsel af andre materialer end salt.

Kontakt os for flere informationer

Har du spørgsmål til levering af salt eller andre transportopgaver, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at varetage opgaver for kunder, som har brug for hjælp.

Du kan kontakte os på telefon 56 82 03 43 eller på sejersen@sejersentransport.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk