​Levering af jord samt bortkørsel af jord

Er du i gang med at anlægge en ny have? 

Så står vi hos H & E Sejersen Transport A/S gerne for både levering af jord samt bortskaffelse af jord. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Roskilde, Næstved samt resten af Sjælland.

Hvis du er i gang med et haveprojekt, kan det være, du har en masse jord i overskud, som du ikke skal bruge. Det kan omvendt også være, at du har brug for mere jord, før opgaven kan løses. Uanset hvad, så står vi klar til at stå for enten levering af jord eller bortkørsel af jord afhængigt af dine ønsker.

Vi sørger for en professionel bortskaffelse af jord​

Vi er et professionelt vognmandsfirma med mere end 25 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi løst mange forskellige opgaver for glade og tilfredse kunder, og vi hjælper også gerne dig. 

Vi har de rette maskiner til at udføre professionel bortskaffelse af jord. Hvis jorden er forurenet, sørger vi naturligvis for, at den bortskaffes på en fornuftig og miljørigtig måde.

Vi tilbyder jordlevering lige efter dine behov. Det betyder, at selvom du mangler en større eller mindre mængde, så leverer vi lige efter dine behov. Hos os får du altid en så billig pris som muligt, og vi leverer altid til den aftalte tid. Du kan med andre ord, med fordel lade os være din næste samarbejdspartner til bortskaffelse eller levering af jord.

Kontakt os for at høre nærmere om levering af jord

Vil du høre mere om vores attraktive priser på levering af jord eller vores tilbud på bortkørsel af jord, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 56 82 03 43 eller på sejersen@sejersentransport.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.​

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk