Barkflis til haver og større parkanlæg

Leder du efter barkflis? Hos H&E Sejersen Transport A/S forhandler vi barkflis og andet flis, og du kan vælge imellem afhentning med egen trailer eller levering til døren.

​Vi tilbyder salg af flis til anlægsgartnere og private med videre, og kunderne bor typisk i Roskilde, i Næstved og på det øvrige Sjælland.

Mange fordele ved barkflis af svensk kvalitet

​Barkflis er velegnet til miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse i en have eller en park. Bark kan også benyttes som pynt under bede, i højbede og i potter med videre. 

Det begrænser væksten af ukrudt, beskytter jorden året rundt og giver et flottere udtryk end den bare jord.

Barkflis kan benyttes som toplag til mange forskellige formål, fordi det både dræner bunden og holde den fugtig, udover flisen fungerer som en fjedrende bund.

Vi har over 25 års erfaring, og vores flis er svensk kvalitet, da vi er er eneimportør af flis fra MP Bolagen. Det er en af Sveriges største producenter af træflisprodukter.

Kontakt os for at få et tilbud på bark

​Køb barkflis allerede i dag, eller kom selv for at bringe det hjem. Du er velkommen til at kontakte os for at høre om vores priser, og måske kan vi finde en billig løsning. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 56 82 03 43 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail sejersen@sejersentransport.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk