​Walking floor er vores trailere udstyret med

Er du på udkig efter en professionel vognmand, som kan stå for transport af materialer? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos H & E Sejersen Transport A/S er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Vi har trailere med walking floor, hvilket er en fordel i forbindelse med de fleste opgaver. Vi hjælper primært kunder fra Næstved og Roskilde, men står til rådighed over hele Sjælland.

Vores professionelle transportfirma har mere end 25 års erfaring inden for faget. Vi tilbyder bl.a. kørsel med walking floor-trailere, som er trailere, der ikke kan tippe, men som selv skubber varerne af via et arbejdende gulv. Det er fordelagtigt ved mange forskellige opgaver, som vi kan løse hurtigt og præcist. Skal du bruge transport af containere eller løsgods i stedet for, tilbyder vi også containerkørsel.

Vi kan varetage mange forskellige opgaver med walking floor

Et walking floor gør det muligt for os at læsse af alle de steder, hvor der er minimum 4 meter i højden og mindst 3,5 meter i bredden. 

Vores trailere kan rumme op til 92 m3, men kan naturligvis ikke læsses mere end den tilladte totalvægt. Dog har vi mulighed for at varetage selv meget store opgaver med disse trailere.​

Vi transporterer også gerne pallegods på disse trailere, hvor vi kan laste 33 europapaller med et bundmål på 80 x 120 cm og en højde på op til 240 cm. Hvis din opgave passer godt til disse mål, så bør du ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Kontakt os for at høre nærmere

Vores trailere med walking floor gør det muligt for os at varetage et hav af forskellige opgaver. Gulvet gør det både mere sikkert, præcist og nemmere at udføre de fleste opgaver, hvorfor disse trailere er meget attraktive.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 82 03 43 eller på sejersen@sejersentransport.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

H&E Sejersen Transport A/S

Ved Banen 10-12, 4623 Lille Skensved   |   Ring til os på tlf.: 56 82 03 43   |   E-mail: Skriv til sejersen@sejersentransport.dk